Iată că după ceva timp a venit vremea primei aplicații “serioase” (dacă poate fi numită așa o aplicație prin care faci farse colegilor sau prietenilor). Este vorba despre “Annoying Paperclip”, numită astfel după asistentul deosebit de enervant din versiunile mai vechi de Office. Totuși despre ce este vorba mai exact și cum funcționează?

În primul rând trebuie să downloadați executabilul de aici Download Annoying Paperclip, apoi sa îl puneti pe un stick si să îl rulați pe calculatorul “victimei”. S-ar putea (în funcție de versiunea de Windows și dacă update-urile sunt la zi) să aveți nevoie și de Microsoft .NET Framework 4.0 instalat pentru a putea rula executabilul. Aplicația va arăta cam așa:

Apoi tot ce aveți de făcut este să apăsați butonul Start și apoi Hide. În cazul în care ați pornit-o din greșeală și vreți să o opriți înainte de a o ascunde apăsați pe Stop.

Acum despre ce farsă este vorba: aplicația odată pornită și ascunsă, la un timp aleator între 1 și 10 minuite fie va mișca mouse-ul într-un punct oarecare de pe ecran, fie va tasta o secvență de caractere random. Gândiți-vă cât de sâcâitoare e chestia asta mai ales când ai de făcut ceva ce implică tehnoredactare. Aplicația nu poate fi găsită în lista de aplicații ce rulează, ci doar în cea de procese (“AnnoyingPaperclip.exe”) și închisă (odată ce a fost ascunsă) prin întreruperea procesului.

Așadar pentru a o închide: Ctrl+Alt+Del (+ Start Task Manager pentru Windows 7) -> Tabul Processes -> Căutăm procesul “AnnoyingPaperclip.exe” -> Click pe el apoi pe butonul “End Process”.

Spor la stresat prieteni și colegi!

Comments

comments

Categories: Blog

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Related Posts

Blog

Cum să înveți programare singur în 8 zile

Vrei să înveți progamare în 8 zile? Răspunsul este unul singur: nu poți. Acum că am lămurit asta încă de la început, hai să îți spun ce poți face totuși în 8 zile: îți poți Read more…

Android

Depanare pe un dispozitiv Android real

Așa cum probabil știi, Android Studio vine la pachet cu o serie de emulatoare pe care îți poți testa direct aplicația. Ce se întâmplă însă când emulatorul nu poate simula un anumit senzor de pe Read more…

Evenimente

ITFest a ajuns la cea de-a X-a ediție!

Ești pasionat de programare sau de gaming? Vrei să dobândești mai multe cunoștințe și să intri în contact cu firme de renume din domeniul IT? Sindicatul Studenților din Facultatea de Cibernetică, Statistică și Informatică Economică Read more…

Loading...