Iată că după ceva timp a venit vremea primei aplicații “serioase” (dacă poate fi numită așa o aplicație prin care faci farse colegilor sau prietenilor). Este vorba despre “Annoying Paperclip”, numită astfel după asistentul deosebit de enervant din versiunile mai vechi de Office. Totuși despre ce este vorba mai exact și cum funcționează?

În primul rând trebuie să downloadați executabilul de aici Download Annoying Paperclip, apoi sa îl puneti pe un stick si să îl rulați pe calculatorul “victimei”. S-ar putea (în funcție de versiunea de Windows și dacă update-urile sunt la zi) să aveți nevoie și de Microsoft .NET Framework 4.0 instalat pentru a putea rula executabilul. Aplicația va arăta cam așa:

Apoi tot ce aveți de făcut este să apăsați butonul Start și apoi Hide. În cazul în care ați pornit-o din greșeală și vreți să o opriți înainte de a o ascunde apăsați pe Stop.

Acum despre ce farsă este vorba: aplicația odată pornită și ascunsă, la un timp aleator între 1 și 10 minuite fie va mișca mouse-ul într-un punct oarecare de pe ecran, fie va tasta o secvență de caractere random. Gândiți-vă cât de sâcâitoare e chestia asta mai ales când ai de făcut ceva ce implică tehnoredactare. Aplicația nu poate fi găsită în lista de aplicații ce rulează, ci doar în cea de procese (“AnnoyingPaperclip.exe”) și închisă (odată ce a fost ascunsă) prin întreruperea procesului.

Așadar pentru a o închide: Ctrl+Alt+Del (+ Start Task Manager pentru Windows 7) -> Tabul Processes -> Căutăm procesul “AnnoyingPaperclip.exe” -> Click pe el apoi pe butonul “End Process”.

Spor la stresat prieteni și colegi!

Comments

comments

Categorii: Blog

0 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *