Despre mine

     Bogdan IancuCu o experienta de aproximativ 14 ani in programare, din care 7 ca programator pentru multinationale de renume, Bogdan Iancu este absolvent al studiilor de licenta si masterat ale Facultatii de Informatica Economica din cadrul A.S.E. Bucuresti. Doctor in Informatica Economica incepand cu anul 2016, activeaza in prezent ca asistent universitar in cadrul Departamentului de Informatica si Cibernetica Economica.

   Trainer certificat ANC din martie 2013, a sustinut si sustine seminarii si laboratoare de Programare orientata obiect (in limbajul C++), Structuri de date (C++), Multimedia (cu aplicatii in HTML5 si Javascript), Programarea aplicatiilor Windows (C# .NET), Programare Java si Dispozitive si aplicatii mobile (Android) in cadrul facultatii, precum si training-uri pentru diverse companii. In prezent realizeaza aplicatii pentru Cegeka Romania intr-un mediu Agile Scrum. Anterior a dezvoltat software pentru Gameloft Romania (BI tools) si Eurolines Romania (in prezent TUI Travel Center) unde a contribuit la realizarea unuia dintre cele mai mari sisteme CRM turistice din Romania.

     S-a remarcat la competitiile din domeniu reusind sa obtina locurile I si II la concursul IT Fest in anii 2011 si 2010 si sa reprezinte Academia de Studii Economice la faza nationala a concursului international Microsoft Imagine Cup 2011.

Mai multe detalii puteti gasi in cadrul contului de linkedin.