Program de stresat colegii

Iata ca dupa ceva timp a venit vremea primei aplicatii „serioase” (daca poate fi numita asa o aplicatia prin care faci farse colegilor sau pritenilor). Este vorba despre „Annoying Paperclip”, numita astfel dupa asistentul deosebit de enervant din versiunile mai vechi de Office. Totusi despre ce este vorba mai exact si cum functioneaza?

In primul rand trebuie sa downloadati executabilul de aici Download Annoying Paperclip, apoi sa il puneti pe un stick si sa il rulati pe calculatorul „victimei”. S-ar putea (in functie de versiunea de Windows si daca update-urile sunt la zi) sa aveti nevoie si de Microsoft .NET Framework 4.0 instalat pentru a putea rula executabilul. Aplicatia va arata cam asa:

Apoi tot ce aveti de facut este sa apasati butonul Start si apoi Hide. In cazul in care ati pornit-o din greseala si vreti sa o opriti inainte de a o ascunde apasati pe Stop.

Acum despre ce farsa este vorba: aplicatia odata pornita si ascunsa, la un timp aleator intre 1 si 10 minuite fie va misca mouse-ul intr-un punct oarecare de pe ecran, fie va tasta o secventa de caractere random. Ganditi-va cat de sacaitoare e chestia asta mai ales cand ai de facut ceva ce implica tehnoredactare. Aplicatia nu poate fi gasita in lista de aplicatii ce ruleaza, ci doar in cea de procese („AnnoyingPaperclip.exe”) si inchisa (odata ce a fost ascunsa) prin intreruperea procesului.

Asadar pentru a o inchide: Ctrl+Alt+Del (+ Start Task Manager pentru Windows 7) -> Tabul Processes -> Cautam procesul „AnnoyingPaperclip.exe” -> Click pe el apoi pe butonul „End Process”.

Daca va intrebati cu ce a fost facuta aplicatia, cam asta a fost mediul de programare: Visual Studio 2010.

Spor la stresat prieteni si colegi!

Comments

commentsLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *